Agromek: Få fritidstraktor for 200.000 kroner

Zetor Utilix er en lille traktor, der på 45 og 55 heste rammer fritidslandmænd, som gerne vil have en ny, lille traktor.

HCP, den danske importør af Zetor, har på standen en ny lille Zetor model med. Zetor Utilix er en kompakt-traktor, der består af to modeller på henholdsvis 45 og 55 hestekræfter og produceres til Zetor af virksomheden TYM.

"Utilix er traktoren til de fritidslandmænd, som er træt af at køre rundt i gammel traktor. Prisen starter ved 205.000 kroner, og traktoren her på standen ligger på 250.000 kroner inklusiv en Ålö frontlæsser", fortæller Martin Hansen, servicetekniker hos HCP.

Transmissionen er hydrostatisk i tre trin, og kabinen har blandt andet aircondition og integreret joystick til frontlæsser.

Næste step i traktorer fra Zetor er i øvrigt den nye Zetor major, der starter ved 60 heste og som er den første traktor fra Zetor i det nye design fra det italienske designbureau Pininifarina.

Emneord agromek

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.