Agromek klar med stjerne-nyheder i januar

Messen blev aflyst, men Agromek gennemfører formidlingen af branchens største produktnyheder.

Der kommer alligevel til at ske en vis Agromek-aktivitet i januar.

Trods udsættelsen af den, store fysiske messe i Herning, så gennemfører Agromek hele kåringen af Agromeks stjernenyheder i form af Agromek Stars Special Edition 2021.

Det oplyser messearrangøren i en pressemeddelelse.

- Vi har fået en række forespørgsler fra udstillere, om det ikke var muligt at gennemføre Agromek Stars, selvom der ikke er en messe. Sådanne forespørgsler varmer meget, og vi har derfor besluttet at gennemføre en intensiv proces, hvor udstillerne i en kort periode har mulighed for at indsende deres nyheder til bedømmelse, fortæller Agromeks formand, Sten Andersen.

Nyhederne – som kan få op til tre nyhedsstjerne - bedømmes ud fra samme kriterier som ved en fysisk afholdt Agromek, oplyses det.  

Agromek lover samtidig, at nyhederne bliver markedsført online og overfor landbrugspressen i ind- og udland – og at det endelige resultat offentliggøres i slutningen af januar.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.