Agromek og Borgeby Fältdager starter nyt samarbejde

De to landbrugsmesser Agromek og Borgeby Fältdagar lancerer nu et nyt samarbejde på tværs af landegrænserne.

De to messer starter et fælles projekt, der skal få flere professionelle landmænd fra henholdsvis Danmark og Sverige til at besøge messen i nabolandet. Turene til de to messer, der finder sted i Borgeby nord for Malmø og i Herning, bliver markedsført og arrangeret fra de respektive lande. Altså arrangerer de i Sverige en fælles tur til Agromek og omvendt.

Det skriver Agromek i en pressemeddelelse.

Andreas Mårtensson, messeansvarlig for Borgeby Fältdagar, siger om det nye initiativ:

"Vi synes, det er en perfekt måde at tilbyde svenske landmænd muligheden for at følge med os til den velorganiserede messe, Agromek, i Herning i november 2018. De besøgende får dermed mulighed for at besøge de to største henholdsvis indendørs- og udendørsmesser i Skandinavien for professionelle landmænd. Vi håber, at dette blot er begyndelsen på et langt og dybere samarbejde til gavn for både udstillere og besøgende på Borgeby Fältdager og Agromek".

Claus Hermansen, direktør for Agromek, glæder sig over det nye samarbejde med Borgeby Fältdagar.

"Vi ser meget frem til, at samarbejdet udvikler sig over årene. Nu starter vi med at sende en bus med danske gæster til Borgeby til juni. Det er vigtigt at vise de danske og svenske landmænd, at der er to stærke messer i Norden, som man bare skal besøge, hvis man som professionel landmand vil vide, hvad der rører sig i agroindustrien", siger Claus Hermansen.

Borgeby afholdes 27.-28. juni 2018
Agromek afholdes 27.-30. november 2018


 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.