Agromek sætter fut i digitaliseringen
På Agromek 2018 skal et nyt innovationsområde kaldet Agromania sætte fokus på fremtidens digitale løsninger til landbruget.

Der er fuld gang i forberedelserne til Agromek 2018, hvor fremtidens landbrug kommer til at spille en stor rolle. Blandt nyhederne i år bliver et ny innovationsområde, Agromania, som vil sætte fokus på fremtidens digitale løsninger til landbruget.

»Digitaliseringen buldrer afsted, og det gælder også i landbruget. Vi glæder os derfor til at lancere et nyt, spændende koncept i form af et innovationsområde målrettet fremtidens landbrug«, siger formanden for Agromeks messekomité, administrerende direktør Sten Andersen, Dan Egtved A/S.

»Vi etablerer innovationsområdet Agromania, hvor der er fokus på fremtidens løsninger til agrosektoren. Her vil de besøgende kunne blive opdateret på de nyeste trends inden for blandt andet digitalisering, robotter og big data«, siger Sten Andersen.

Et andet nyt tiltag er, at Agromek sætter fokus på biogas. I en af hallerne bliver et afsnit helt forbeholdt udstillere med relationer til biogas, og der er godt gang i efterspørgslen fra udstillere, der gerne vil være en del af området.

I 2016 havde Agromek knap 42.000 besøgende, hvoraf mere end 5.000 var udenlandske gæster. Agromek finder sted den 27. til 30. november i MCH Messecenter Herning.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.