AgroTech lægges sammen med Teknologisk Institut

Målet er at skabe et stærkere tilbud til kunderne.
 

AgroTech har indgået en aftale med Teknologisk Institut om, at AgroTechs samlede aktiviteter sælges til Teknologisk Institut. Sammenlægningen sker 1. januar 2016. Målet er blandt andet at skabe et stærkere tilbud om teknologisk servece, rådgivning og innivation indenfor planterm fødeverer og miljøteknologi til agro- og fødevareindustrien.

”Behovet for at sikre udvikling af ydelser, der kan understøtte vækst og beskæftigelse i sektoren, stiller krav om øget kritisk masse. Den får vi ved at blive en del af Teknologisk Institut. Samtidig gør vi det også lettere for vores kunder, der får en samlet indgang til viden og rådgivning i GTS-nettet,” siger Thomas B. Olsen, adm. direktør for AgroTech.

”Teknologisk Institut er Danmarks største rådgiver inden for fødevarer, fødevareteknologi og biomasse. Vi arbejder konstant på at styrke kompetencerne på dette område,” siger adm. direktør Søren Stjernqvist for Teknologisk Institut, og fortsætter:

”AgroTech er specielt stærke indenfor planteteknologi, fødevarer og miljøteknologi til landbruget. Områder der komplementerer vores viden godt. Vi ser frem til også at få disse områder ind i vores omfattende pallette af ydelser.”

AgroTech bliver ny division
AgroTech vil indgå som en ny division i Teknologisk Institut, og medarbejderne vil fortsat arbejde ud fra Skejby og Holeby, medens AgroTechs aktiviteter i Taastrup flytter sammen med Teknologisk Instituts i Taastrup. Thomas B. Olsen fortsætter som divisionsdirektør for AgroTech.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.