AgroX introducerer tre nyheder på Agromek
Maskinhandler AgroX er klar med hele tre nyheder på Agromek 2014.

Maskinhandler AgroX introducerer flere nye maskiner på Agromek 2014.

Det drejer sig bl.a. om en ny patenteret blandesnegl Butterfly Snegl, der er udviklet af det italienske Faresin, og som egner sig til fremstilling af kompakt foder. Den nederste del af sneglen er konstrueret på en måde, der skal sikre, at foderet flyttes effektivt mellem sneglene, og de nederste knive på sneglene er vinklet i 90 grader for at give en aggressiv blanding og findeling. 

Udformningen af sneglene har ifølge forhandlerne til formål at yde en maksimal støtte og dermed give en lang levetid til knivene. Butterfly sneglene er desuden karakteriseret ved at have to store skrabeplader på sneglene, der skal være med til at sikre, at foderet altid løftes og skubbes således, at der opnås en god og sikker blanding.

Kalvehytter og vertikalblandere

Derudover introducerer AgroX også en ny og opdateret version af fodersystemet One2Feeds vertikalblander Mix 3.

Ophænget er ændret, så der er kommet en større åbning i toppen, der skal give en lettere og hurtigere opfyldning. Derudover kan der nu laves "kompakt foder" med blanderen. De to blandemotorer er stadig på 3 kW, men er nu synkroniserede, og gearene er angiveligt skiftet til en kraftigere og mere effektiv model. Fremdriftsmotorerne er også skiftet til modeller på hver 0,37 kW.  Samlet set skal det være med til at sænke blanderens normale energiforbrug.

Som noget tredje præsenterer AgroX også en ny model af stationære kalvehytter med plads til tre eller fire kalve. 

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Ifølge salgskonsulent Leif Nielsen er hytterne både robuste og arbejdsvenlige, i og med at de er galvaniserede og opbygget i et kraftige celleplastplader i både sider, bund og tag. Det er bl.a. med til at sikre en god temperatur til dyrene. Hytterne skulle kunne udmuges på bare få minutter, fordi man har gjort det muligt ved hjælp af en pallegaffel at tippe hytterne så meget, at møget falder ud af sig selv, bemærker AgroX.

AgroX kan findes i hal F ved stand 5140 på Agromek 25. til 28. november.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.