Alle trailersprøjters moder er på demotur i Jylland

Brdr. Toft Sprøjtespecialisten har fået en storsprøjte til Danmark og kører demo med den i denne uge.

"Vi har mærket en efterspørgsel efter de helt store sprøjter, og arrangerer derfor nu en demo-tour med en Tandem sprøjte fra den hollandske sprøjteproducent CHD Eefting, således at interesserede kan se sprøjten kører og sparke dæk".

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra salgs- og marketingchef Finn Søndergaard, Brdr. Toft Sprøjtespecialisten i Sabro.

CHD Eefting er kendt for at bygge store sprøjter. Trailersprøjten, der vises frem, er den største i Tandem serien med et tankindhold på 13.800 liter tankindhold plus 800 liter rent vand.
Den affjedrede tandem aksel er som standard med elektronisk styring af begge aksler for optimal sporfølgning. Den smalle chassiskonstruktion muliggør sporfølgning selv med hjul med stor diameter. 
Sprøjten, der er solgt i Holland og venligst udlånt af den kommende ejer, er monteret med en CHD bom på 39 meter. CHD producerer bomme op til imponerende 55 meter. 

Den store tankkapacitet kan kombineres med det afdriftsgodkendte AirJet luftassistance system, hvilket giver en kapacitet på op til over 175 hektar på en fyldning.

CHD Tandem vises frem fire steder i Jylland, alle kl. 10 til 14. Den første er i gang i dag i Hjallerup, og de næste foregår onsdag i Fårup, torsdag i Bording og fredag i Rødding.

    

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.