Alliance bliver til Yokohama

Alliance Tire Group bliver fremover til Yokohama Off-Highway Tires.

I 2016 blev dækproducenten Alliance opkøbt af Yokohama, og netop her i januar er næste skridt taget, da Yokohamas tre dækmærker, Alliance, Galaxy og Primex nu er samlet under én enhed: Yokohama Off-Highway Tires.

Dette betyder, at Alliance Tire Group ikke længere vil findes som betegnelse. Dækmærkerne Alliance, Galaxy og Primex ændrer dog ikke navn. Hos NDI Group ser man mange muligheder i den stærkere integration af Yokohamas dækmærker:

”Vi glæder os over, at Alliance, Galaxy og Primex nu får knyttet endnu stærkere bånd til Yokohama, så vi kan fortsætte med at tilbyde vores kunder adgang til et bredt udvalg af dæk”, siger salgschef hos NDI Agro, Jakob Nannberg Scheel i en pressemeddelelse.

NDI Group har distribueret dæk fra Alliance siden 1982, hvor Skånsk Däck Import i Sverige indgik et samarbejde med NDI i Danmark og senere blev opkøbt og omdannet til NDI Sverige i 1987.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.