Alt bliver større – også den traktor New Holland-forhandlere viser frem lige nu

Ny stortraktor får sandsynligvis effekt op til 340 heste.

Når New Holland samler korpset af europæiske forhandlere fra nord, syd, øst og vest i Madrid for at skærpe tankerne om fremtidens strategier, så skal der også vises nyt grej.

Det ligner en PR-plan i sig selv, at New Holland i sine officielle kanaler skriver, at man først senere på året vil fortælle mere om sine nye produkter samtidig med, at forhandlerne knipser løs af de nye traktormodeller.

Det er dermed ikke længere en hemmelighed, at New Holland i år kommer til at toppe sin T7 HD serie med en 340 model. Hvis den følger mærkets normale vej for nummerpolitik, så lander det maksimale antal hestekræfter omkring nummerets størrelse. Største model hedder i dag T7.315 HD.

Den kommende traktorlancering kommer efter, at New Holland for nylig lancerede en ny T7.300-model som en ny topmodel i de lettere T7-modeller, hvorimod HD-modellerne, som står for heavy duty, er traktor undfanget i en tungere krop.

Den nye HD-model er ikke den eneste nyhed, som for længst er rejst videre fra Madrid. På CNH’s techday i december i Arizona viste man en større gasdrevet traktor end den nuværende New Holland T6’er, som allerede i dag kan købes på det danske marked. Det blev præsenteret med efternavnet T7 Methane Power LNG – og er netop også vist i Madrid som en T7.270 Methane Power-model.

Den danske New Holland-forhandler Lyngfeldt er blandt de europæiske forhandlere, som viser nyhederne frem via sin Facebook-konto, hvor reservedelschefen Rune Fredenslund i øjenhøjde og med lune fortæller lidt mere om sagerne.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.