Alt om Joskin lige ved hånden
Den belgiske producent, Joskin, opgraderer sine IT-værktøjer til gavn for brugerne.

Modelprogrammet bliver bredere og bredere, og maskinerne bliver ikke ligefrem mindre komplicerede med tiden. Det har skabt et stigende behov for let tilgængelig information på alle kendte IT-platforme.

Det har man også erkendt hos den belgiske producent, Joskin, som netop har opgraderet sine IT-værktøjer til gavn for både brugere og servicefolk. Fremover vil hver enkelt maskine blive leveret med sin helt egen elektroniske manual for den specifikke maskine. Det bliver også nemmere at finde informationer om brug og vedligeholdelse, reservedele samt reparationsvejledninger - og eksempelvis elektriske og hydrauliske diagrammer, ligesom der også findes nyttige videoer og 3D-tegninger.

Joskin kalder begrebet for EasyTech og EasyParts, og det hele findes både til PC, tablet og smartphones, hvor informationerne løbende opdateres.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.