Amazone overtager brasiliansk producent

Den brasilianske producent af gødningsspredere, MP Agro bliver en del af Amazone Group.

Den tyske producent Amazone er med forbehold for den endelige godkendelse i færd med at overtage den brasilianske producent af gødningsspredere, MP Agro.

Dette opkøb markerer en vigtig milepæl for begge virksomheder og signalerer et yderligere skridt i internationaliseringen og væksten i Amazone koncernen i Sydamerika, fremgår det af en pressemeddelelse fra Amazone, og ambtionen er - som det lyder - at kombinere de to virksomheders kompetencer og sætte nye standarder inden for gødningsudbringning.

Mens Amazone er en gammel og traditionsrig familievirksomhed med over 140 år bag sig, så er MP Agro en ret ung producent, der blev grundlagt i Sao Paulo i Brasilien i 2012.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.