Amazone tilbyder nem optimering af gødningssprederen
Amazone kan optimere gødningssprederen med nye EasyCheck måtter og ny mobil-app.

LandbrugsAvisen - Agritechnica.

En af de mindre synlige, men vigtige nyheder på Amazone-standen på Agritechnica var en ny type gødningsmåtter, så man meget nemmere og hurtigere kan få optimeret sin gødningsspreder.

Amazones løsning går ud på, at man fotograferer måtterne via en app på mobiltelefonen, der så genererer en ny optimeret indstilling for gødningssprederen. Man slipper således for at tømme gødningsbakkerne, og hele arbejdsgangen går væsentligt hurtigere.

»Ja, med EasyCheck måtterne får man en nemmere kontrol af nedfaldspunktet. Det gør det meget nemmere end tidligere, og det giver piloten en langt større komfort og tryghed«, siger Anders Clemmensen fra Amazone-importøren, Brøns Maskinforretning.

I stedet for opsamlingsskålene, er det altså med EasyCheck kun nødvendigt med lette opfangningsmåtter af gummi og den nyudviklede smartphone app for at prøve og optimere gødningssprederens tværfordeling og indstilling. Takket være EasyCheck tager dette fremtidigt kun cirka en fjerdedel af den tidligere anvendte tid, lyder det fra Amazone.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.