App holder styr på færdselsreglerne

DM&E’s ny app giver dig vigtig viden om lovgivning i trakfikken i både lyd, tekst og billeder.

»Vi har rigtig mange dygtige maskinfører. Nogen af dem lærer ved at læse, lytte eller røre. Derfor har vi udviklet en applikation, der selv for dem, som har svært ved at læse, kan være 100 pct. opdateret på lovgivningen på landevejen,« fortæller Mogens Kjeldal, konsulent hos Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E).

Med den nye app, som i øvrigt er gratis, kan man finde de forskellige regler hvad enten det gælder vægtgrænser, lygtemontering eller bredder på køretøjerne, og app’en er bygget op, så man via fem forskellige symboler på forsiden hurtigt kan vælge, om man vil have information om lovgivning på traktorer, påhængsvogne, redskaber og så videre.

»Den rummer også regler til entreprenørmaskiner, og senere vil også reglerne for lastbiler komme på,« tilføjer Mogens Kjeldal.

App’en fås til IOS og Android og hedder DME Trafik.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.