APV laver ultra fleksibel strigle
Et fjederophæng på hver enkelt strigletand giver ensartet tryk selv hvis der køres på kartoffelkamme

Landbrugsavisen-Agritechnica

APV der i Danmark mest er kendet for deres eldrevne spredere til efterafgrøder eller sneglegift, laver også ukrudtsstrigler. De har endda en meget fleksibel en af slagsen med på standen i Hannover.

De her 10 maskiner skal du se Maskiner Mandag 13. november 2017 · 11:13

Striglen, Pro VS 1200 M1 har en arbejdsbredde på 12 meter, men det specielle er at hver eneste strigletand har sit eget fjederophæng gemt i et plastichylster. Fjedrene kan bevæge sig meget højt op imens fjederen sikrer at trykket imod jorden er konstant. Det gør striglen oplagt til brug i eksempelvis kartoffelmarker hvor den vil harve lige dybt selvom kammene giver en meget uens jordoverflade. Maskinen forventes at blive cirka dobbelt så dyr som den hels traditionelle type hvor strigletænderne er fastmonteret på harveleddene. Arbejdsdybden ændres hydraulisk under kørslen og tænderne kan samtidig hæves helt fri af jorden.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.