Arion bliver mere tilpasset til brugeren
Nye modeller med tre forskellige udstyrsvarianter gør Claas Arion 500/600 mere bred til dets målgrupper - heriblandt frontlæsser-folket.

Claas kunne tirsdag præsentere den opgraderede Arion 500/600-serien for den europæiske landbrugspresse. Tre modeller fra 125 til 165 heste i den firecylindrede 500-serie samt fire modeller i den lidt større sekscylindrede version udgør det kommende kuld Arion 500/600 der nu topper ved 205 heste i Arion 660.

Motoren kommer fortsat fra Deere Power Systems og benytter en kombination af EGR og SCR med tilsætning af AdBlud, mens de større Axions får motorerne fra FPT. Såvel som de større Axion 900, der også kommer i en ny udgave, får de mindre Arions en ny Cebis-terminal samt en ny variant i modelbetegnelsen. Fremover vælger du mellem CIS, CIS+ og Cebis.

De to kender vi, men CIS+ giver dig elektrisk betjente hydraulikudtag samt muligheden for at vælge enten Hexamatic eller den trinløse Cmatic-transmission. De el-betjente ventiler giver samtidig mulighed for et el-betjent, hydraulisk joystick, der også rummer vendegear i traktoren.

Mindre terminal

På CIS-udgaven får du ingen terminal, mens Cebis får den nyeste 12 tommer store Cebis-terminal. CIS+ bliver en slags midtimellem med en syv tommer stor skærm i højre A-stolpe. Her kommer du hovedsageligt til at få informationer om traktorens forskellige indstillinger.

Arion 660 er i øvrigt blandt de nominerede i Tractor Of The Year konkurrencen, der finder dets vinder på Agritechnica.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.