Auktions-gigant køber Mascus International
Canadiske Ritche Bros., kendt som verdens største auktionshus for tungt maskineri, køber Mascus.

Den internationale web-platform for brugte landbrugs-, entreprenør- og transportmaskiner Mascus skifter ejer. Markedspladsen, der er blandt de største i verden, overtages af canadiske Ritche Bros., kendt som verdens største auktionshus for tungt maskineri.

Mascus er også i Danmark blandt de største markedspladser med over 30.000 maskiner til salg en typisk måned. Siden drives i praksis af LandbrugsMedierne og står også bag portalen maskintorvet.dk sammen med Dansk Maskinhandlerforening.

På verdensplan har Mascus løbende over 360.000 maskiner og andet til salg og er repræsenteret i 58 lande. Mascus blev skabt i Finland i 2001 og etableret i Danmark i 2007.

Ritchie Bros. Er kendt for sine enorme samleauktioner over hele verden. I 2015 formidlede Richie Bros over 350.000 maskiner og trucks over hele verden. Ikke mindst de store auktioner i Tyskland er kendt af danske landmænd.

Ritchie Bros betaler 24 mio. euro – 180 mio. kr. – for Mascus. Planen er er at bevare Mascus som et stærkt og anerkendt brand og med tiden udnytte den meget store viden og kundekontakt hos Ritchie Brs 1400 medarbejdere.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.