Avant gør håndteringen af stammer nemmere

Avant Danmark er aktuel i skoven med tre nye grabbe til producentens minilæssere. De letter håndteringen af stammer.

Avant Danmark har netop tilføjet tre nye redskaber til skovbrug til deres i forvejen betragtelige sortiment af redskaber til de finskbyggede Avant minilæssere. Det drejer sig om tre nye skovgrabbe, som er bygget meget ens op, men de kan noget forskelligt.

Selve grabben er identisk på de tre modeller, forskellen ligger i monteringen på maskinen. De to af modellerne sidder direkte på redskabsfæstet – med og uden muligheden for rotation. Den sidste model er monteret i en kraftig bom. Denne model er også med hydraulisk rotor.

Fælles for de tre er, at de er udviklet til at gøre håndteringen af træstammer så let som muligt. Muligheden for rotation gør det muligt at retningsbestemme grabben og dermed vende træstammerne i den retning, der er behov for. På den måde er det let at transportere stammer ind og ud mellem træer eller andre snævre områder. Alle modeller kan åbnes helt op til 1340 mm. De kan bruges til Avant 400 serie og opefter.

De kan også bruges til andet end stammer, eksempelvis træaffald, grene, kantsten, brænde og lignende materialer.

De tre nye redskaber kan bruges fra Avant 400-serien og opefter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.