Både MI og Kubota melder klar til Agromek

Nellemann Machinery samt Maskinhandler Indkøbsringen er blandt udstillerne på den kommende Agromek-messe

Til Agromek 2022 har der meldt sig endnu et traktormærke, da Kubota traktorer vil blive præsenteret af Nellemann Machinery A/S. Forhandlingen af såvel Kubota traktorer som Kubota redskaber varetages i Danmark af Nellemann Machinery.

- Kubota-brandet er relativt nyt for danske landmænd. Som nye spillere på markedet er det derfor vigtigt for os at være synlige, siger salgs- og marketingchef Lars Rævsager, Nellemann Machinery, i en pressemeddelelse..

En anden udstiller på Agromek, Maskinhandler Indkøbsringen, MI, vil bruge Agromek til at vise, at med en ny ejer i ryggen kigges der fremad. Vejle-virksomheden blev i april 2022 overtaget af det hollandske selskab ZBG Agri, der er etableret indenfor landbrugssektoren i flere lande. 

- Vi udstiller på Agromek netop for at understrege, at vi har fået nyt ejerskab. De nye ejere er meget fokuserede på at udvikle og styrke os, siger Kristian Jakobsen, administrerende direktør i MI. 

Agromek 2022 holdes fra tirsdag den 29. november til fredag den 2. december 2022 i MCH Messecenter Herning.


.

 
 


 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.