Beregninger fortæller Semler, hvornår du har behov for nye reservedele

Lager fyldes op ud fra statistiske beregninger hos Semler Agro og Herborg Maskinforretning.

Semler Agro udbreder nu et større digitalt setup for reservedelsforsyningen, oplyser John Deere-forhandleren. Systemet bruges også hos Herborg Maskinforretningen efter, at det er kommet med i Semler-familien.

Via såkaldte strukturerede beregninger af den aktive flåde af maskiner og deres historik bestilles der reservedele hjem til maskinerne, oplyses det.

Systemet blev prøvekørt i foråret, og implementeres nu over hele landet.

”Vi gør op med tanken om, at et overfyldt lager er et godt lager. I virkeligheden er det bedste lager et lager, der har den rigtige mængde af de reservedele, som landmanden har brug for. På den måde sikrer vi også, at de reservedele landmanden får, er de nyeste. Det er vigtigt at understrege, at det stadig er et helt nyt setup, men målet er, at vi strategisk vil kunne planlægge det således, at vi kan forene alle forhandlernes ressourcer,” lyder det fra servicechef i Herborg Maskinforretning, Martin Kongsgaard.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.