Blå biogastraktor endelig moden til produktion
Efter et langt tilløb viser New Holland på Agritechnica en produktionsklar version af producentens biogastraktor, blot baseret på T6.

Det har været et langt tilløb for New Holland, som i flere år har arbejdet med alternative brændstoffer, blandt andet biogas. Senest var LandbrugsAvisen med, da en fejende flot prototype til biogastraktoren blev vist i England i februar 2018, og på Agritechnica i Hannover i november kommer den færdige og produktionsmodne udgave, dog med et mere konventionelt udtryk.

Ifølge det norske medie Bedre Gardsdrift bliver den nye biogastraktor baseret på den kendte New Holland T6.180. Både transmisssion, kabine og hydrauliksystem er det samme, og motoren er en en kendt seksylindret 6,7 liters FPT, blot ændret til biogasdrift.

New Hollands biogastraktor kommer i handlen om tre årMaskiner Torsdag 15. februar 2018 · 00:00

Det spændende design, som fik tænderne til at løbe i vand under præsentationen i 2018 lader åbenbart vente på sig, da kabine og øvrigt udseende nøje svarer til dagens T6, blot med enkelte ændringer på lygter og mærkater.

Ifølge det norske medie åbner New Holland for bestilling i slutningen af året og kan levere de første i begyndelsen af næste år.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.