Bobcat klar med største minigraver til traileren

Ny Bobcat E27z kan stadig køres med et trailerkørekort, lyder det fra importøren.

Importøren Svenningsens lover, at den nye Bobcat E27Z går ind som markedets største minigraver, der stadig kan transporters med et trailerkørekort.

I en pressemeddelelse oplyses det, at den lægger sig på en vægt på 2.700 kg. En af dem, som kender maskiner, er Steen Egegaard Gørding. Han er entreprenør med speciale i anlægsarbejde og har fået nogle af de første erfaringer med maskinen.

”Den nye Bobcat kan kapere en bred vifte af graveopgaver, herunder gravning af buske, flisearbejde mv. Faktisk kan den grave lige så meget som en rendegraver – men den er mere handy. Frem for alt giver det en stor fleksibilitet, at den kan transporteres med et trailerkørekort, fordi vi nemt og bekvemt kan pendle mellem alle vores igangværende projekter. Og så er komforten lige, som den skal være”, lyder det fra ham i en pressemeddelelse.  

Bobcat’en leveres bl.a. med dobbeltvirkende olieudtag. Her er oliemængden justerbar og reguleres ved hjælp af computeren. På komfortsiden fremhæver Svenningsens en rummelig kabine takket være rullekontakter, der fjerner behovet for pedaler til at styre olieudtagene.

Maskinen skulle også være brændstoføkonomisk, da maskinen automatisk selv går i tomgang.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.