Bobcat og Kubota-importøren dropper åbent hus

Svenningens skulle have haft åbent hus midt i april. Det droppes nu på grund af coronavirus og erstattes i stedet med demo-aktiviteter.

Striben af aflyste arrangementer i og omkring landbruget fortsætter.

Importøren af bl.a. Kubota og Bobcat, Svenningsens dropper nu det årlige åbent hus-arrangement, der ellers skulle afholdes på hjemmebanen i Kastrup 16. april. 

”Vi har et socialt ansvar over for vores kunder og deres sikkerhed. Med fokus på den nyeste udvikling i Danmark tør vi ikke tage nogle chancer med hensyn til smittespredning af Covid-19. I stedet holder vi ”lukket hus” den 16. april, hvor vi i stedet vil besøge kunderne individuelt frem for at samle dem til et åbent hus-arrangement,” lyder det fra salgs- og marketingschef Lars Rævsager i en pressemeddelelse.

Svenningsens oplyser, at man allerede nu ændrer planerne for at undgå at stå med en aflysning lige op til afholdelsen. I stedet for at vise maskinerne til åbent hus varsler han nu en offensiv hos kunderne, hvor Svenningsens i stedet er parat til at køre ud og vise produkterne frem.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.