Bobcat teleskoplæsser mod nye højder
Svenningsens står nu klar med en ny Bobcat teleskoplæsser, der løfter mere, højere og hurtigere og som er målrettet landbruget.

Svenningsens, en af landets store maskinleverandører, lancerer nu Bobcat TL 43.80 HF Agri – en ny landbrugsteleskoplæsser, der er udstyret med en række nye og forbedrede egenskaber, er udviklet til at hjælpe landmanden med det daglige arbejde.

»Den løfter mere, højere og hurtigere end sine forgængere og placerer sig derfor øverst i hierarkiet blandt Bobcats landbrugsteleskoplæssere. Interessen har da også været stor, lige siden maskinen blev introduceret på Agromek ved udgangen af sidste år«, siger produktansvarlig Torben Nielsen fra Svenningsens, der den seneste tid har oplevet en fordobling med hensyn til efterspørgslen på teleskoplæssere.

Også hos GMC-Fyn oplever man lige nu en øget aktivitet, hvad angår teleskoplæssere. Her har man haft den nye TL 43.80 HF Agri til låns, og salgschef Kristian Jørgensen er ikke i tvivl om, at den kan lette hverdagen i stalden og på marken.

Bobcat går efter landbrugetMaskiner Fredag 9. september 2016 · 08:39

»Den er i høj grad skabt til landbruget. Bl.a. er den meget velegnet til træk, og du kan eks. uden problemer smide ballerne på en vogn og trække den hjem fra marken. Samtidig gør den det nemt at løse en lang række opgaver i dagligdagen, hvad enten du vil udstyre den med skovle og pallegafler eller muge ud i stalden«, siger han.

Samtidig sikrer TL 43.80 HF Agri, at landmanden hurtigt kan transportere sig frem og tilbage mellem opgaverne. Det skyldes frem for alt læsserens 40 kilometers transmission, ligesom highflow-hydraulikken giver en højere hastighed på bombevægelserne. Derudover har den brede radialdæk og hydraulisk hurtigskift.

Den nye teleskoplæsser er en kompakt maskine med en venderadius på kun 3,7 meter. Den kan løfte 4300 kg i op til 8 meters højde.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.