Borgeby er i gang - hent ny viden om Smartfarming
I dag præcis klokken ni åbnede den svenske Borgeby udstilling. Igen igen binder udstillingen forsøg, udstilling og praktisk demonstration sammen i et unikt koncept.

Det er svensk, det er dejligt, fristes man til at sige. I dag åbnede svenske Borgeby Fältdagar klokken 09:00. Startsskuddet til to spændende dage for plante-, mark-, og tekniknørder.

Præcis som tidligere består Borgeby af en kombination af udstilling, fremvisning af mark- og planteforsøg samt maskin-demonstrationer i marken. Dertil kommer også den klassiske Gropen, hvor man har mulighed for at se, hvordan de forskellige jordlag og rødder fra planterne klarer sig i forhold til forskellige etableringsmetoder, såtidspunkter og gødningstildeling.

Hvert år byder dog på et nyt tema, og i år er ingen undtagelse. Denne gang er der fokus på etablering og jordbearbejdning med konceptet Smart Farming, som går ud på at tilpasse maskiner og jordbearbejdning til hver enkelt bedrift.

Borgeby Fältdagar finder sted onsdag og torsdag 28.-29. juni. Onsdag indtil klokken 18.00 og torsdag til klokken 17.00.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.