Bred skårlægger klarer sig med 150 hestekræfter

Pöttinger er klar med den hidtil største sidemonterede skårlægger med crimper.

Østrigske Pöttinger er nu klar med producentens hidtil største sidemonterede skårlægger med crimper - og angiveligt den største af sin slags på markedet. Det drejer sig om den nye Pöttinger Novacat 402 ED, som fører sig frem med en arbejdsbredde på 3,88 meter.
Ifølge Lars Andreasen fra Pöttinger Scandinavia er den interessant for det danske marked.

"Mange vil nok tænke at det er en maskine der er tung ”sideværts´” for traktoren, men det er ikke tilfældet, da der er monteret kontravægt på modsatte side af hovedrammen for at kompensere eller udligne vægten. Ydermere er dele af skårlæggeren opbygget i aluminium for at minimere vægten", siger Lars Andreasen.

I kombination med en frontskårlægger er den effektive arbejdsbredde over 7,5 meter. Den kan klare sig med en traktor med 150 hestekræfter. 
"Det betyder, at vi står med en skårlæggerkombination med mulighed for stor kapacitet, men hvor der ikke kræves den store traktor, hvilket samlet set medvirker til lave driftsomkostninger", siger Lars Andreasen.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.