Bremse-test hos TBS viste mange fejl på bremserne – nu er der en ny omgang

TBS Maskinpower har en af landets få bremsetestere til landbrugskøretøjer. For nylig fandt man mange folk under testdage.

Maskinforretningen TBS Maskinpower er klar til en ny omgang test af bremserne på landbrugskøretøjer.

Det oplyser maskinforretningen i en pressemeddelelse, hvor det oplyses, at interesserede landmænd kan få testet deres bremser næste gang i TBS-afdelingen i Suldrup.

For nylig var den mobile bremsetester forbi i Holstebro, og her fandt TBS endnu flere fejl end i politiets razziaer, hvor man ellers har fundet fejl på op mod hvert andet køretøj.

”Vores tal er naturligvis ikke statistisk sikre”, siger Ernst W. Hansen, der er sælger hos TBS Suldrup. ”De fleste kommer, fordi de har på fornemmelsen, at der er fejl på bremserne. Omvendt kom der en landmand i Holstebro, der bare lige ville have sine vogne tjekket for god ordens skyld. Han blev noget chokeret over resultatet. De to bremsede uhyggeligt skævt, og den tredje bremsede slet ikke. Den lod han stå”, oplyser han.

Den mobile bremsetester står klar hos TBS fra onsdag morgen og kan bookes resten af ugen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.