Canadisk ballevogn læsser alt af på én gang

Buchtrup Agro i Tjele, der har fået importen af de canadiske vognløsninger fra Anderson, får topmodellen StackPro 7200 hjem. Den læsser ballerne af i en samlet stak.

Hurtigere, nemmere og smartere. Sådan skal det være i moderne landbrug, også når det går hjemad fra marken med et læs halmballer. Hos Buchtrup Agro har man fået en spændende løsning fra den canadiske vognproducent Anderson på programmet.

Med en form for tippelad kan vognen, topmodellen Anderson StackPro 7200, læsse et helt læs baller af på én gang i en velordnet stak på mindre end et minut. Vel at mærke efter at den først har foretaget en helt automatisk opsamling af ballerne ude i marken.

»Det foregår helt automatisk, og det er vildt at se på. Jeg havde egentlig bare bestilt den hjem til demo, men den er allerede købt af en kunde, Hedely Halm ved Hadsund«, siger indehaver af Buchtrup Agro, Michael Buchtrup.

En StackPro 7200 kan samle 12 bigballer i størrelsen 120x120 centimeter, 16 styk i størrelsen 90x120 centimeter eller 27 baller på 90x90 centimeter.

Nyheden kommer til Danmark om cirka tre uger, hvor Michael Buchtrup har fået lov af kunden til at låne den til demoer på Fyn og Sjælland.

»Desværre kan jeg ikke få flere hjem af dem i år«, siger Michael Buchtrup,

Michael Buchtrup fik importen af de canadiske Anderson-vogne i stand for nogen tid siden, og foreløbig har han også afsat et eksemplar modellen RBM Pro 2000, som er beregnet til wrapballer og almindelige rundballer.

Faktaboks

Anderson StackPro 7200

  • Kan samle op til 12 bigballer i størrelsen 120x120 centimeter, 
  • 16 styk i størrelsen 90x120 centimeter eller 
  • 27 baller på 90x90 centimeter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.