Case IH løfter sløret for ny traktorserie
Versum er navnet for den nye traktor, Case IH har løfte sløret for på åbningsdagen af den franske Sima-udstilling.

LandbrugsAvisen, Frankrig.

Den franske Sima-udstilling i Paris er igang. Det betyder nyheder i stribevis af stort og småt inden for maskiner og redskaber til landbruget.

Ny Magnum: Kabinen udviklet fra blankt stykke papirMaskiner Onsdag 13. februar 2019 · 17:05

En af de store nyheder kommer fra Case IH, der har præsenteret en helt ny traktorserie ved navn Versum. Serien kommer til at bestå af fire forskellige modeller og målt på effekt starter serien ved 100 heste og slutter ved 130 af slagsen i Versum 130.

Versum bliver ret højt specificeret. Den får et armlænskonsol, som er beslægtet med MultiController-armlænet i de større serier. Og så får Versum samtidig trinløs transmission, CVXDrive, modsat Luxxum-serien med semipowershift-transmission, der også ligger omkring det samme effekt-interval.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.