Case IH skyder demotur i gang i det sydjyske
Brdr. Holst Sørensen benyttede en igangsætning af Axial Flow-flagskibet 9250 til også at fintune sin egen demo-mejetærsker i vinterbyg på bedrift med 800 hektar.

To Case IH-mejetærskere og en nyindkøbt sneglevogn er netop blevet startet op på vinterbygmarkerne hos Pedersminde ved Ribe.

Til denne sæson har Pedersminde købt en Case IH Axial Flow 9250 med 40 fods Macdon- skærebord 40 fods skærebord. Mejetærskeren har 664 hk og en tømmehastighed på 159 liter i sekundet og er blandt andet udstyret med GPS og AFS Harvest Command.  

AFS Harvest Command har automatisk justering af rotorhusets ledeskinner og rotorhastighed, automatisk styring af underblæserens hastighed og soldåbning samt brug af et kornkvalitetskamera, der analyserer kvaliteten af renvaren på vej til korntanken.

Med disse målinger kan AFS Harvest Command herefter optimere tærske- og renseindstillingerne helt automatisk.

På Pedersminde skal den nye mejetærsker over 800 hektar planteavl i de kommende uger. Til at køre korn fra bedriften sin nyindkøbte treakslede Hawe ULW 4000-sneglevogn med plads til 43 kubikmeter korn ombord.

Case IH Axial Flow 9250 - Hawe ULW 4000 sneglevogn - Case IH Magnum 340

Glæder sig til demotur

Brdr. Holst Sørensen benyttede samtidig lejligheden til at få indstillet og afprøvet sin demo-mejetærsker forud for opstarten af de første demonstrationer i denne uge.  

Demomaskinen er en Case IH Axial Flow 7250, og den kan se frem til et tætpakket program i det sydjyske, oplyser Lars Andersen, ansvarlig for Case IH hos Brdr. Holst Sørensen.

"Vi har været ude i god tid og fortælle om demoturen, hvilke har resulteret i, at bogen næsten er fyldt op. Vi er selvfølgelig glade for reaktionerne og glæder os meget til at komme ud og vise 7250’eren frem!", siger han.


 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.