Claas, Agco, Krone har meldt sig til Agritechnica – men storspiller melder fra

90 pct. af standpladsen meldes booket til Agritechnica i november. Covid-19 lægger stadig en skygge over begivenheden.

For maskinbranchen er der ikke noget større.

Men hvis det bliver til noget i november, så kommer der i  hvert fald til at mangle et af Agritechnicas store mødesteder.

John Deere har nemlig meldt ud, at man føler usikkerheden omkring pandemien stadig er for stor til at regne sig som en del af ligningen omkring Agritechnica.

Både John Deere og Agritechnica-arrangøren DLG er i dag ude og kommunikere omkring messen i forskellige pressemeddelelser.

DLG oplyser, at 90 pct. af standpladserne er booket til messen i Hannover med 2.000 udstillere. Blandt velkendte udstillere findes store producenter som Claas, Agco, SDF(Deutz-Fahr), Kubota, Amazone, Kuhn, Kverneland, Krone, Horsch, Lemken, Pöttinger, Grimme og Väderstad.

Allerede i november starter Agritechnica i øvrigt i en ny form, når DLG lancerer en digital platform, hvor firmaerne kan vise deres produkter frem og landmænd over hele kloden kan følge med.

Emneord Agritechnica

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.