Claas-arving: Ingen tvivl om at Danish Agro og Claas er godt match

Formand og ejer for Claas Catharina Claas-Mühlhäuser var fredag med til at indvie Danish Agros nyt svensk hovedsæde for Danish Agros maskinaktiviteter.

Der var fornemt besøg, da Danish Agros svenske datterselskab Swedish Agro Machinery i fredags indviede sit nye hovedsæde i Skurup lige over på den anden side af Øresundsbroen.

Ejer og bestyrelsesformand i Claas Cathrina Claas-Mühlhäuser klippede nemlig snoren i sammen med Danish Agros bestyrelsesformand Jørgen H. Mikkelsen.

”Der er ingen tvivl om, at Danish Agro og Claas er et godt match. Vi deler de samme mål og værdier, og jeg er overbevist om, at vi har en lang fremtid sammen. Der er en gensidig tillid og respekt, som jeg personligt sætter uvurderlig høj pris på”, lød det bl.a. fra Cathrina Claas-Mühlhäuser ifølge en pressemeddelelse fra Danish Agro.

Danish Agro er efterhånden blevet en af Claas’s allerstørste kunder på verdensplan. Med den nye afdeling i Sverige har Danish Agros svenske selskab fået sig et nyt hovedsæde på næsten 7.000 kvadratmeter.

Afdelingen rummer både værkstedslokaler, hovedkontor, showroom og internationalt reservedelslager.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.