Claas er hovedsponsor for DM i pløjning
Danish Agro Machinery A/S og Vinderup Maskinforretning har valgt at blive hovedsponsor for DM i pløjning 2017.

Region Viborg LandboUngdom afholder Danmarksmesterskabet i pløjning den 27.-28. oktober 2017 på markerne omkring Peterslund ved Øster Assels på Mors.

»Claas er blevet hovedsponsor for DM i pløjning, og det er vi utrolig glade for,« siger Emil Dollerup, medlem af styregruppen for DM i pløjning.

»Det betyder meget for LandboUngdom, at CLAAS og den lokale forhandler bakker op omkring DM stævnet, der kræver både økonomiske og frivillige ressourcer. Vi startede med de første forberedelser af stævnet for to år siden. Det er et stort skulderklap til os, at Claas har valgt at blive hovedsponsor for DM. Vi vil gøre alt for at skabe et uforglemmeligt stævne,« fortæller Emil Dollerup.

Michael Husfeldt fra Danish Agro Machinery A/S udtaler:

»Vi har valgt at være sponsor for DM i pløjning for at bakke op om dette faglige arrangement, samtidig vil vi gerne styrke vores synlighed og tilstedeværelse med Claas-traktor og maskinprogram sammen med Vinderup Maskinforretning A/S i lokalområdet.«

Styregruppen for DM i pløjning oplyser, at de stadig er åbne for at få flere sponsorer.

Fakta:

DM i pløjning 2017 afholdes af Region Viborg LandboUngdom.

Indkvartering og fest foregår på Morsø Landbrugsskole.

Pløjearealet er stillet til rådighed af familien Gade, og det ligger ved Peterslund, Peterslundsvej 4, 7990 Øster Assels.

Der skal konkurreres om det danske mesterskab i følgende discipliner:

- DM i skolepløjning

- DM i Veteranpløjning

- DM i Standardplov

- DM i Vendeplov

- Fabriks-DM i pløjning

Derudover er der:

- Udstilling med forskellige udstillere

- Rundvisning på Danmarks førende Hingstestation Katrinelund

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.