Claas følger tæt med i Danmarks store Lexion-kvote

Der er allerede solgt seks af de nye Lexion-mejetærskere i Danmark og indsat i årets høst.

Den officielle verdenspremiere foregik sidste torsdag.  

Alligevel har danske landmænd allerede tegnet sig for en pæn andel af de nye Lexion-mejetærskere, som Claas-fabrikkerne har produceret og solgt.

Produktspecialist Niels Stræde Danielsen fra Claas danske importør Danish Agro Machinery oplyser, at der er slutsolgt og leveret seks maskiner på det danske marked ligesom importøren selv har en maskine til forhandlertræning og lignende aktiviteter.

Dermed har det danske marked fået en pæn del af de 150 maskiner, som Claas har fået solgt og leveret til årets høst.

Overordnet går det rigtig godt med maskiner, lyder meldingen fra importøren og siger, at der selvfølgelig altid er småting, som skal rettes på en helt ny generation af maskiner.

”Generelt ser det godt ud. Vi følger selvfølgelig maskinerne meget tæt, og der er har været en del folk fra Tyskland(fra fabrikken) for at varetage de her maskiner, følge dem og nøje følge op på de småting, der kunne være”, siger Niels Stræde Danielsen.

De seks Lexion består af to styk 6800, en 7600, en 7700 Terra Trac, en 8700 og en 8900 Terra Trac og er fordelt rundt omkring i landet fra Vestjylland i vest til Sjælland i øst, oplyses det.

De seks modeller er det antal, som Claas i år har stillet til rådighed for det danske marked. Andre interesserede kan indstille jagten på en ny Lexion til høsten 2020, hvor maskinen naturligvis er udbudt til salg.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.