Claas fejrer et kvart århundrede med retro-Xerion

Xerions 25 års jubilæum fejres med en specialudgave, som kun tilbydes udvalgte kunder.

Claas Xerion har alle dage vakt opsigt, ikke mindst under lanceringen for 25 år siden som en multifunktionel og bjørnestærk traktor. Claas fejrer nu 25 års serieproduktion af Xerion med en specialudgave i et begrænset antal.

Specialudgaven med retro-look er beregnet på Xerions kernemarkeder, og den er baseret på farveskemaet fra den første Xerion 2500 fra 1997. Den begrænsede udgave vil blive udstillet på messer og vil udelukkende være tilgængelig for loyale Xerion-kunder. Derudover vil alle Xerion bygget mellem august i år og august 2023 få et jubilæumsklistermærke på kabinedøren.

I dag ruller op til 400 Xerion hvert år af samlebåndet. Salgstallene er ifølge en pressemeddelelse fra producenten fordoblet i de sidste tre år. Xerion kører for landmænd og entreprenører i hjertet af Europa, i de endeløse sorte jordområder i Kasakhstan, på prærierne i Nordamerika, på gigantiske gårde i Australien, blomstrende gårde i Asien og endda i Sydamerika, Australien og Sydafrika. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.