Claas forretninger går sammen: Skal sælge fra Haderslev til Skagen

Danish Agro slår virksomhederne Traktor & Høstspecialisten og Alamas Agro sammen.

Fremover bliver Traktor & Høstspecialisten en maskinforretning med Claas-pastorat fra Haderslev i syd og til Skagen i nord.

Det sker som effekt af, at de to Danish Agro ejede selskaber Almas Agro og Traktor & Høstspecialisten i går indgik aftale om at fortsætte som et selskab i sidstnævntes navn, oplyser Danish Agro i en pressemeddelelse.

Med den interne handel føjes der 25 medarbejdere til Traktor &  Høstspecialistens mandskab fra Almas Agro og to afdelinger i Hvam i Himmerland og Brønderslev. Derudover har Traktor & Høstspecialisten i forvejen afdelinger i Hinnerup og Kolding. Sidstnævnte kom til, da Kolding Maskinforretning blev købt op forrige år.

I en kommentar kalder ceo i Danish Agros maskindivision Jens Skifter den nye struktur for en optimering, hvor man nu kan få koncentreret kompetencerne bedre, hvor kunderne befinder sig.

”Traktor & Høstspecialisten vil nu få muligheden for at kunne agere i hele Nord- og Østjylland samt etablere fokuserede kompetencecentre, alt efter hvilke maskiner der hovedsageligt kører i de forskellige områder. Det ligger således i planen, at eksempelvis Hvam vil blive et omdrejningspunkt for Jaguar(finsnittere red.) og græsmaskiner. Dette giver mening med deres placering midt i Himmerland”, siger han.

Direktør hos Almas Agro, Stig R. Knudsen skal fremover have fokus på forretningsudvikling, mens Henrik Thomsen bliver adm. direktør for den nye store maskinforretning.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.