Claas hyrer BMW-boss som ny traktordirektør

Claas’ globale traktordivision får Jens Foerst som direktør.

Den tyske maskingigant Claas har udpeget en ny chef for deres globale traktordivision.

De henter Jens Foerst, der før var global produktionschef hos bilfabrikanten BMW, ind til posten. Jens Foerst har tidligere haft jobs hos EvoBus og MAN.

Han tager over efter Lothar Kriszun, som går på pension med udgangen september. Lothar Kriszun er fortsat talsmand for Claas’ koncerndirektion, en post han fik for tre år siden, indtil han går på pension. I perioden vil han også styre koncernens strategi- og kommunikationsarbejde.

Claas’ traktorproduktion finder primært sted i Frankrig, hvor den kendte mejetærsker- og snitterproducent købte Renault-fabrikkerne. Der fremstilles dog også enkelte Claas-traktorer i Tyskland, hvor den familieejede virksomhed har hovedsæde.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.