Claas investerer i dæktrykteknologi
Claas overtager teknologien til dæktryksregulering fra den tyske producent R&M.

Automatisk dæktryksregulering til traktorer vinder mere og mere frem. Og nu har Claas netop overtaget teknologierne til automatisk dæktryksregulering fra den tyske producent, R&M Landtechniksysteme i Möhnesee.

Ifølge det tyske landbrugsmedie, Agrarheute, vil teknologierne til dæktryksregulering fremover blive videreudviklet hos Claas Industrietechnik i Paderborn, hvor ambitionen er, at Claas skal blive førende på dette felt. Med investeringen i produkterne fra R&M vil Claas kunne tilbyde komplette løsninger inden for regulering af dæktryk på producentens traktorer, vogne og i det hele taget hele produktpaletten. Dermed bliver det muligt at skifte dæktryk hurtigt fra markarbejde til landevej - og dermed skåne agerjorden. I systemet indgår bl.a. en innovativ app, hvormed føreren kan lagre og bruge forskellige parametre for dæktrykket.

»Løsningerne fra R&M fuldender vores produktsortiment på dette område«, lyder det fra forretningsfører hos Claas Industrietechnik, Thomas Lorf.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.