Claas lokker med afdragsfrie lån på maskiner
Få afdragsfrihed de første 12 måneder, lyder det nye finansieringstilbud fra Claas.

Med en ny finansieringskampagne forsøger Danish Agro Machinery nu at sætte tryk på maskinmarkedet i de kommende måneder.

Målet er at få solgt 60 pct. af sæsonmaskinerne inden 31. januar 2019.

Et af midlerne for Danish Agro Machinery til at nå årets mål for importen af Claas-maskiner er bl.a. at give afdragsfrihed de første 12 måneder og 0,59 pct. rente over fem år, oplyser Claas-importøren i en pressemeddelelse.

”Med dette finansieringstilbud på alle nye Claas produkter ønsker vi specielt at øge salget af Claas mejetærskere, pressere, finsnittere og græsmaskiner i dette efterår med henblik på at disponere maskinerne til produktion og derved opnå levering i god tid før sæsonen begynder”, siger Michael Husfeldt, Adm. direktør i Danish Agro Machinery.

Kampagnen løber frem til 31. januar 2019, og er baseret på en variable rente med løbetid på 60 måneder og minimum 20 % udbetaling.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.