Claas opdaterer traktorer med vigtig detalje

Nye modeller af Arion 500/600 og Axion 800 kommer til indeholde isobus-styring af redskaber via Cebis-terminalen samt nye funktioner i transmissionen.

Når du bestiller en ny 2020 model fra Claas af enten Arion 500/600- eller Axion 800-serien, så kommer traktoren med en række nye features.

Samtlige modeller i de to serier er opdateret med Stage V-motorer, men det er langt mere spændende, at man fremover kommer til at kunne styre isobus-kompatible redskaber i Cebis Touch-terminalen, da den i modsætning til tidligere nu kan håndtere isobus. Indtil nu har det kun været muligt at styre redskaberne "via traktoren" ved at erhverve sig den ekstra S10 terminal, som også håndterer autostyring i Claas’ traktorerne.

Stop uden kobling

Autostyringen vil uændret være koblet op på S10-terminalen i de nye 2020 modeller. Til gengæld får brugere, som vælger en ny traktor med Hexashift powershift-transmissionen en række nye features.

Fremover vil transmissionen selv kunne geare op og ned afhængig af trækkraften. Det bliver også muligt at angive en øvre grænse for motoromdrejningerne, såfremt man gerne vil spare brændstof og holde sig på færre omdrejninger.

En anden funktion er Smart Stop, der betyder, at chaufføren kan bremse traktoren helt ned til stilstand uden at bruge koblingen, men ved at trykke på bremsepedalen alene.

Har du brug for masser olie, så vil Axion 800-serien her i det nye år også kunne leveres med en større hydraulikpumpe, der yder 205 liter pr. minut mod standardudgaven med 150 liter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.