Claas opgraderer med flere hestekræfter og touch terminal
En ny Cebis terminal og Axion 900 serie på 445 heste er blandt nyhederne fra Claas

Landbrugsavisen er i øjeblikket i Tyskland for at se på nyheder fra Claas. Her viser Claas en ny Cebis terminal der komme i en opgraderet Axion 900 samt Arion 500/600 serien.

Terminalen er på 12 tommer og kommer med en helt ny menustruktur. Den er naturligvis touchfølsom og byder på nye muligheder.

På Axion 900 serien rykker Claas op til 445 hestekræfter som det maksimale effektniveau. Det kan lade sig gøre blandt andet på grund af en ny turbolader med variabel geometri. Og alle modeller, lige fra Axion 920 til 960 med sine 445 heste, leverer effekten uden boost.

Axion 900 bliver fremover også til rådighed i to versioner Cebis og CIS+. Sidstnævnte med en mindre syv tommer terminal.

Følg med på Landbrugsen.dk for flere nyheder

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.