Claas ser et bedre maskinmarked i 2018
Stigende mælkepriser og bedre tider i bl.a. fransk landbrug forventes at smitte af på en af verdens store maskinproducenter.

Den tyske maskinproducent Claas ser ind i et 2018 med positive briller.

”Lønsomheden på landbrugene forventes igen at forbedre sig de fleste steder i verden. Claas forventer derfor en positiv trend på salget og stabil indtjening før skat”, lyder det fra Claas.

Claas har netop fremlagt 2017-regnskabet, hvor omsætningen steg med moderate 3,6 procent til ca. 28 mia. kr. Overskuddet blev fordoblet til 1.369 mio. kr.

De positive udsigter fra Claas begrundes bl.a. med stigende mælkepriser samt forventninger om, at det franske marked retter sig op efter et større fald i 2017.  

Claas beskæftiger knap 11.000 medarbejdere på verdensplan, hvoraf lidt under halvdelen arbejder på ”hjemmebanen” i Tyskland.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.