Claas tester maskinerne i nyt testcenter
Claas bygger nyt test-center for millioner.

Med et nyt testcenter for landbrugsmaskiner planlægger Claas at forøge testkapaciteten til brug ved udvikling af nye maskiner. Når byggereiet står færidgt i efteråret 2018, vil det have kostet over 15 millioner euro, svarende til over 100 millioner danske kroner. Det nye testcenter skal teste mejetærskere, finsnittere og traktorer.

Testcenteret vil blive bygget sammen med de eksisterende test-laboratorier i Harsewinkel, Med det nye testcenter vil Claas øge udviklings-kapaciteten og mindske afhængigheden af de eksisterende mejetærsker-testfaciliter, fremgår det af pressemeddelelsen.

I testcenteret vil det være muligt at simulere en bred vifte af klimatiske forhold, som maskinerne udsættes for under høsten verden over. Via disse simuleringer kan ingeniørene tilpasse maskinernes kapacitet og pålidelighed, tidligt i udviklingsprocessen.

Testcenteret vil have et gulvareal på cirka 8.000 kvadratmeter og opfylde moderne standarder for energieffektivitet, eksempelvis testes transmissionerne med elmotorer.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.