Claydon holder ERFA-møder om direkte såning

Med udgangspunkt i de britiske Claydon såmaskiner holdes der i juni ERFA-møder om direkte såning hos kunder fordelt i hele Danmark.

Der er kommet mange forskellige direkte såmaskiner på markedet de senere år. Men interesserer man sig for direkte såning, er det svært at komme uden om engelske Claydon og Steen Olesen, der har solgt Claydon såmaskiner i Danmark de sidste otte år.

Nu arbejder han som sælger og medejer af Ølgod Maskinforretning, der også er importør. Forretningen har alene til denne sæson leveret seks nye såmaskiner.

Når Steen Olesen inviterer til ERFA-møder rundt om hos sine kunder i uge 24 fra den 14. til 18. juni er det dels for at fortælle interesserede kunder om maskinen og dens opbygning, dels for at tage kunderne med i marken hos værterne og se de afgrøder, der er etableret med Claydon såmaskiner.
ERFA-møderne kommer til at foregå som en blanding af teori og praksis.

"Jeg tager mig af gennemgangen af maskinens opbygning og indstillingsmuligheder i maskinhuset eller ude på gårdspladsen alt efter vejrforholdene - og ude i marken er jeg sikker på, at de fleste deltagere hellere vil høre om den lokale landmands erfaringer om udsædsmængder, fremspiring, udbytter, totaløkonomi osv. end min teori, så der kommer jeg nok ikke til at sige så meget", siger Steen Olesen i en pressemeddelelse.

ERFA-møderne holdes i uge 24 hos landmænd i Thisted, Tarm, Vejle, Ringe og Væggerløse. Tilmelding er nødvendig senest 11. juni, og det kan ske via www.btmc.dk eller direkte til Steen Olesen på mail steen@omask.dk / telefon 52 10 11 60.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.