Claydon på hjemmebane
Den britiske producent vil på den britiske landbrugsmaskinmesse, Lamma, markere 15 år med strip till.

Britiske Claydon vil på den store landbrugsmaskinmesse Lamma her i januar udnytte hjemmebanefordelen og slå et slag for strip till og i den forbindelse markere, at det er 15 år siden, at Jeff Claydon lancerede Claydon V-drill.

På Lamma, der foregår i Peterborough på East of England Showground 18.-19. januar, vil Claydon udstille flere maskiner, blandt andet Claydon Hybrid T4, som også var at se i fjor på Agromek, ligesom man antyder noget om to nye lanceringer, der ikke er set tidligere.

Også i Danmark er det britiske mærke ved at komme ud af skyggen, primært i kraft af Claydon Hybrid T4, en bugseret såmaskine med mulighed for gødningsplacering, som det er tendensen i de skandinaviske lande. Det særlige er, at den kan placere gødning sammen med såsæd, under såsæden eller begge dele. Eller selvfølgelig helt uden gødningsplacering. Tanken på 3.500 liter er delt i en 60/40 fordeling mellem korn og frø.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.