CNH’s landbrugssalg tæt på milliarden i Danmark

Salget af New Holland, Case IH og Kongskilde på den pæne side af 900 mio. kr.

Det var et fornuftigt år på landbrugssiden, når CNH skal se tilbage på 2020.

Omsætningen på landbrugsmaskiner steg nemlig med tæt på en femtedel til knap 945 mio. kr., fremgår det af det nye årsregnskab for CNH Industrial Danmark, som er CNH-koncernens eget importselskab for Danmark og Sverige, der beskæftiger mere end 60 ansatte til at fremme salget og servicere kunder og forholdere i regionen.

Selskabet puljer CNH’s regnskabstal på først og fremmest traktormærkerne Case IH og New Holland samt redskabsmærket Kongskilde og Överum i Danmark og Sverige samt koncernens entreprenørmaskiner i området.

Mens salget af entreprenørmaskiner faldt en smule i Danmark, så var der på samlet en stigende omsætning i hele regionen på tværs af produktområder på ca. 180 mio. kr. til en samlet omsætning i selskabet på 1,6 mia. kr.

Med det gode salg fulgte også titlen som Danmarks mest indregistrerede traktormærke, hvor netop New Holland og Case IH duellerede hårdt om førstepladsen i 2020.

På bundlinjen kunne CNH’s lokale selskab konstatere et pænt hop opad med et plus før skat på ca. 48 mio. kr. mod ca. 36 mio. kr. året før.

CNH forventer, at man i år vil fortsætte den positive udvikling på resultatsiden, ifølge regnskabet.

LandbrugsAvisen har forgæves forsøgt en uddybelse af resultatet hos direktør Peter Friis.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.