CNH’s motorproducent skal fremstille batteri-løsninger
FPT har indgået en aftale med virksomheden Microvast, som betyder, at motorproducenten fremover skal designe og fremstille batteripakker til køretøjer.

Fiat Powertrain Technologies - i daglig tale FPT - har indgået en aftale med virksomheden Microcast, der betyder, at FPT inden længe går igang med at udvikle og fremstille batteripakker til forskellige køretøjer.

Det kommer til at foregå på fabrikken i Torino, Italien, og det er planen, at FPT både skal fremstille batteri-løsninger til maskiner under CNH Industrial-paraplyen samt tredjeparts kunder.

»FPT er en anerkendt leder inden for alternative drivselssystemer, og denne aftale gør os endnu bedre rustet til at klare de udfordringer, vi står overfor i industrien,« fortæller Hubertus Mühlhäuser, administrerende direktør i CNH Industrial.

CNH topchef: Vi vil vise mejetærsker med brændselscelle i 2025 Maskiner Fredag 15. november 2019 · 16:59

Samarbejdet betyder samtidig, at FPT vil gøre plads til en helt ny e-platfrom på fabrikken, hvor motorproducenten vil udvikle og industralisere komplette elektrificerede drivlinjer, som er tilpasset forskellige opgaver.

Aftalen forventes at blive endelig underskrevet i løbet af første kvartal 2020, oplyser CNH Industrial i en pressemeddelelse.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.