CNH øger omsætning på landbrug - knap 6 mia. kr. i overskud
CNH Industrial kom stærkt ud af 2017 med både større omsætning og overskud i forhold til 2016.

CNH Industrial, der står bag mærker så som Case IH, New Holland, Fiat Powertrain Technologies (FPT) og Iveco, har netop offentliggjort årsregnskabet for 2017. Det ser positivt ud, og specielt i forhold til 2016 er der skruet op for både omsætning og indtjening.

Således viser regnskabet en omsætning på 27,4 mia. dollars - svarende til 164 mia. danske kroner. Det er en stigning på 10 pct. i forhold til forrige regnskabsår.

Ligeledes kom CNH Industrial ud af 2017 med et nettoresultat på 313 mio. dollars - svarende til godt 187 mio. danske kroner.

Fremgang i landbrugsmaskinerne

CNH er mere end blot traktorer og mejetærskere. Men på landbrugssiden formåede CNH også at klare sig fornuftigt. Her steg omsætningen med 10 pct. for hele 2017 til 66,4 mia. danske kroner. Overskuddet landede på 5,67 mia. kroner.

Alle regioner på nær det Nordamerika øgede omsætningen. I Europa er det især et øget salg af mejetærskere til den kommende sæson, der trækker omsætningen opad.

For 2018 forventer CNH Industrial en omsætning på mellem 27 og 28 mia. dollars

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.