CNH er klar med stort trecifret millionbeløb

Maskingiganten har annonceret to nye opkøb de seneste dage.

Tirsdag oplyste CNH, at man ville købe den australske redskabsproducent K-Line.

I går var det så tid til næste opkøb. Denne gang blev det bælte-producenten ATI Track Systems fra Indiana i USA, der er næste skud på stammen i CNH-koncernen, hvor man bl.a. bliver søsterselskab til Kongskilde.

De nye opkøb føjer sig til opkøbet af AgDNA, specialist i digitale løsninger indenfor præcisionslandbrug så sent som i september. I en pressemeddelelse oplyser CNH, at de tre opkøb i alt vil stå CNH i 85 mio. dollar svarende til knap 572 mio. kr.

CNH kender i øvrigt deres nye interne producent af bælter særdeles godt. ATI har nemlig leveret bælter til CNH siden 2012, og leverer i øjeblikket til New Hollands store T9-modeller.

På ATI’s hjemmeside viser producenten i øvrigt også billeder af leverancer til John Deere på både traktor- og mejetærskersiden og Case IH og altså New Holland.  

Ifølge CNH vil bælterne fra næste år også blive brugt på Case IH og New Hollands mejetærsker-modeller fra fabrikken i Grand Island, Nebraska.

CNH oplyser i øvrigt mere onsdag 6. november om sin nuværende dagsform, når selskabet fremlægger  regnskabet for det seneste kvartal.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.