CNHs topchef slutter lige om lidt
Den øverste chef for selskabet bag bl.a. New Holland og Case IH ønsker sig et nyt job og slutter om en måneds tid.

I en børsmeddelelse i går aftes blev der sat en overraskende udløbsdato for topchef Richard Tobins karriere som topchef hos traktor-, motor- og lastbilgiganten CNH Industrial, der bl.a. producerer traktorer under mærkerne New Holland og Case IH og lastbiler og busser under Iveco-brandet.  

Richard Tobin ønsker at forfølge et andet topchefjob, lyder det i meddelelsen, hvor det oplyses, at Derek Neilson midlertidigt varetager rollen, inden til en ny topchef er fundet.

”Rich og jeg har arbejdet sammen i mere end 20 år i forskellige selskaber og brancher, og jeg ønsker ham alt det bedste i hans næste kapital i hans karriere”, udtaler CNH’s formand Sergio Marchionne.

CNH Industrial omsætter for i nærheden af 150 mia. kr., har 64 produktionssteder over hele verden og mere end 62.000 ansatte.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.