Corona udsætter stort åbent hus hos maskinhandler

Yding Smedie & Maskiner skulle fredag fejre indvielse og fødselsdag hos ejerne. Men nu er det udskudt.

Havde man planlagt en tur forbi Horsens og maskinhandleren Yding Smedie & Maskiners åbent hus på fredag, så skal man blive hjemme.

Maskinhandleren aflyser nu begivenheden, der ellers skulle markere indvielse af et helt nyt byggeri for virksomhedens vvs- og smedeafdelinger og dobbelt 50 års fødselsdag hos ejerne Jeppe og Christina Rasmussen.

”Efter grundige overvejelser har vi valgt at udsætte arrangementet af hensyn til alles ve og vel. Ikke mindst særligt udsatte risikogrupper. Vi beklager den sene udskydelse, men vi har villet overveje situationen nøje og håber på forståelse for de særlige omstændigheder,” lyder det fra Jeppe Rasmussen i en pressemeddeelse.

”Situationen udvikler sig næsten fra time til time, og vejledningerne bliver konstant skærpet. Som virksomhed vil vi på alle tænkelige måder undgå at bidrage til smittespredning. Det er selvfølgelig ærgerligt, men åbent hus på fredag er udskudt, indtil det igen giver mening med en indvielses-og fødselsdagsfest,” siger han.

I de seneste dage og uger er der ellers arbejdet intenst med festen. Der regnes nu med et åbent hus senere på året.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.